Henricushof
Recreatiezaal Steunpunt Plus Henricushof
 
 
Verhuur
Deze recreatiezaal is gelegen tegenover gemeenschapshuis De Vurherd in het wooncomplex Henricushof en heeft een vloeroppervlak van 106m2. De zaal is voorzien van meubilair en een biljarttafel en biedt plaats aan maximaal 40 personen. In overleg met de beheerder is de bijbehorende keuken te gebruiken. Deze keuken is voorzien van serviesgoed, koffiezetapparaat, magnetron, afwasmachine en koelkast. Koffie en thee dient door de huurder zelf gezet en ingeschonken te worden. De beheerder verstrekt hierover bij huur meer informatie. Koude dranken en andere versnaperingen kunnen in overleg met de beheerder geregeld worden.
Huurprijs per dagdeel: 7,- (avond). De recreatiezaal is te huur via De Vurherd (zie onder Reserveren).
 
Steunpunt Plus
Het wooncomplex Henricushof is eigendom van WoCom. Voor huur van de woningen en het toewijzingsbeleid verwijzen wij u naar WoCom.
Steunpunt Plus Henricushof is een initiatief van Stichting Belangengroep Lierop. Door het organiseren van een eetpunt en activiteiten in de recreatiezaal van Henricushof kunnen bewoners en andere ouderen in Lierop elkaar hier ontmoeten en actief bezig zijn wat het langer zelfstandig wonen en functioneren bevorderd. Steunpunt Plus wordt gecoordineerd en begeleid door gastvrouwen. Zij beheren de recreatiezaal en bijbehorende ruimten. Op werkdagen is iedereen van 10.30 tot 11.30 uur van harte welkom bij hen voor informatie of hulp bij een vraag. De gastvrouwen staan u dan graag te woord en waar ze kunnen helpen, helpen ze graag!
 
Eetpunt
Van maandag tot en met vrijdag is het mogelijk om in de recreatiezaal samen met anderen om 12.00 uur een warme maaltijd te nuttigen. De maaltijd bestaat uit soep, een hoofdgerecht en een toetje. en wordt geleverd door Eten met gemak. U kunt wekelijks kiezen uit 35 verschillende maaltijden. De maaltijden worden uitgeserveerd aan een gezellig gedekte tafel. De kosten per maaltijd variëren, afhankelijk van de menukeuze. Voor meer informatie en aanmelden kunt u terecht bij een van de gastvrouwen.
 
Gastvrouwen Henricushof
Ria van Bussel
Anneke van den Eijnden
0492-331230
Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 10:30 uur tot 13:00 uur 
 
 
 
 
 
Omhoog

Contactgegevens De Vurherd - Lierop

De Vurherd Lierop
Offermansstraat 10
5715 AN  Lierop
Tel.: 0492 - 33 16 73

E-mail: beheerder@devurherd.nl

Beheerder:
José van den Bogaard
Mob.: 06 2214 9580
Copyright: Gemeenschapshuis de VurHerd Lierop 2016 • Website laten maken